Çırpı Şehitler İlkokulu
İbrahim Çavuş Mah. Fevzi Çakmak Cad. No50 Çırpı Semti Bayındır /İZMİR

VİZYON

Vizyonumuz öncelikle kendisine ve çevresiyle barışık sağ duyulu, başkalarının düşünce ve inançlarına saygılı, her türlü şiddete karşı, inançlı, demokrat, ulusal ve evrensel değerleri bilimsel düşünen, araştıran, irdeleyen, sorgulayan, kendi kendine karar veren, kararların sorumluluğunu taşıyabilen, özgüveni gelişmiş, bağımsız ve özgür bireyler olarak toplumda rol almaya hazır, katılımcı bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Profesyonellik,çalışkanlık,sorumluluk ve verimlilik,sürekli yenilenme, yaratıcıve analitik düşünme esaslarına dayalı bir kurum olarak; yurt içinde ve yurt düşünda hizmet verecek olan gelecek kuşakların liderleri bu günün çocuklarını çağın gereksinimleri doğrultusunda hayata hazırlayarak Türk milletini, çağdaş uygarlığın yapıcı, üretici sekçin bir ortağı yapmaktır.

Kütüphane Kitap Sayısı :2008

Tam Gün

Bayındır İlçe Merkezine 15 Km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Çırpı önceleri "Belde" statüsünde olup.şu an Bayındır İlçe Merkezine bağlı mahallelerden oluşan "semt" durumundadır. Geçim kaynağı olarak tarım ve hayvancılıkla uğraşılmaktadır.